За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

Заявете своята акредитация за WOMEX 23 до 25 август!

Регистрацията за тазгодишното издание на най-голямото световно изложение за уърлд музика WOMEX 23 вече е отворена!

И през 2023 г. Българска музикална асоциация ще участва с щанд, на който ще представи свои членове, творящи в този стил музика. Асоциацията е договорила с организаторите специална цена за 5-дневна акредитация за своите членове в размер на 320 евро без ДДС. Чрез закупуване на акредитация за участие в изложението членовете на БМА ще получат пълен достъп до програмата на събитието – търговско изложение, конференция, шоукейс фестивал, нетуъркинг дейности, кинопрожекции и много други. До участие се допускат членове на БМА, както и представители на фестивали.

Моля, имайте предвид, че след този срок цените на акредитациите се увеличават. Разходите за акредитации, път и настаняване са за сметка на участниците.

Можете да се възползвате от намалението, като ни пишете на имейл: members@bgma.bg до 25 август 2023 г. 

29-то изложение WOMEX 23 ще се проведе в Ла Коруня, Галисия, Испания от 25 до 29 октомври 2023 г. и за поредна година ще събере артист – изпълнители и професионалисти в музикалната индустрия, създатели на филми и експерти от цял свят. Участниците ще имат възможността да черпят опит, да комуникират и работят в мрежа от професионалисти, да изследват нови идеи, набиращи популярност в международен план, да създават нови възможности и да споделят критични прозрения и практически знания, за да стимулират развитието на глобалната музикална сцена. 

Гледайте промо видеото ТУК!

Полезни линкове:

Щандът на БМА на WOMEX 23 се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на културата и Национален фонд “Култура”.

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg