За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

Вашата акредитация на българския щанд на WOMEX 2021 в Порто, Португалия

През 2021 за трети път БМА организира официален национален щанд на страната ни на Световното музикално изложение WOMEX, което ще се проведе от 27 до 31 октомври 2021 в Порто, Португалия. Музикалният жанров спектър е достатъчно широк – от ъндърграунд през етно в неговото безкрайно многообразие от местни култури, ърбън и електронен звук и комбинациите им, до джаз и класическа музика – онази пъстра и неповторима палитра, която обобщаваме с името world music. След 2020, в която WOMEX бе изцяло в дигитален формат, през тази година организаторите са амбицирани престижното събитие да се проведе на живо при строго спазване на необходимите противоепидемични мерки.

Българска музикална асоциация отново поема изцяло разходите по изграждането, брандинга и функционирането на националния ни щанд, както и по подготовката и издаването на каталога на представените музикални проекти от България и официалната YouTube листа на щанда. Редовните членове на БМА, които искат да представят своята музика и проекти на изложението, трябва да присъстват лично или да изпратят свой представител в Порто, Португалия. При акредитирането си на българския щанд имайте предвид, че:

  • Един участник на националния ни щанд може да представя няколко проекта;
  • Не повече от двама души могат да представят един и същи проект.

Таксите на акредитациите се увеличават с приближаването на датите на провеждане на изложението. Най-ниските нива на таксите за акредитация са до 18 юни 2021. Редовните членове на БМА ползват преференциална такса, която е равна на тази за групи от трима и повече души. Тя се удостоверява с код, който ще Ви бъде предоставен от екипа ни. По този начин Вашата акредитация се свързва с българския щанд на WOMEX 2021. 

За включване на Вашите музикални проекти в националния каталог на България на WOMEX 2021 в Порто НЕ ПО-КЪСНО от 16 август 2021 ни изпратете на members@bgma.bg:

  • Текст с информация за Вашия проект до 1 страница Word на английски език;
  • Не по-малко от 3 качествени актуални снимки с резолюция 300 dpi;
  • От ключова важност е Вашата музика да е достъпна online.

Преференциалните условия за участие са валидни САМО за членове на организацията с платен членски внос. Всички други разходи за пътуването и настаняването са за сметка на пътуващите колеги! 

ВАЖНО: За да покриете Вашите разходи за транспорт и настаняване, можете да кандидатствате във втората сесия по програма “МОБИЛНОСТ” на Национален фонд “Култура”, която ще се проведе от 27.05.2021 до 24.06.2021Екипът на БМА остава на разположение за съдействие относно материалите за каталога на националния ни щанд и подготовката на пътуването до Португалия.

Международното музикално изложение WOMEX е най-голямата среща на музиканти в света и най-значимата конференция на глобалната музикална сцена. Събитието включва конферентна програма, търговско изложение, филмова програма и шоукейс фестивал. Изложението отново ще се превърне в най-голямата музикална платформа за обмен на контакти, информация и най-новите музикални продукти от цял свят.  Информация за българския щанд на WOMEX 2019 в Тампере, Финландия, вижте ТУК.

Вашият коментар

*

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg