За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

16.08.2021 – краен срок за изпращане на материали за BG каталога на WOMEX 2021

Както вече съобщихме, през 2021 БМА организира за трети път официален национален щанд на страната ни на Световното музикално изложение WOMEX, което ще се проведе от 27 до 31 октомври 2021 в Порто, Португалия. Музикалният жанров спектър на събитието е много широк – от ъндърграунд през етно в неговото безкрайно многообразие от местни култури, ърбън и електронен звук и комбинациите им, до джаз и класическа музика – онази музикална вселена, която обобщаваме с името world music. След 2020, в която WOMEX бе изцяло в дигитален формат, през тази година организаторите от страната – домакин са амбицирани престижното събитие да се проведе на живо при строго спазване на необходимите противоепидемични мерки.

Българска музикална асоциация отново поема изцяло разходите по изграждането, брандинга и функционирането на националния ни щанд, както и по подготовката и издаването на каталога на представените музикални проекти от България и официалната YouTube листа на щанда. Право на участие в каталога имат само редовните членове на БМА, които искат да представят своята музика и проекти на изложението лично или чрез свой представител в Порто, Португалия. При акредитирането си на българския щанд имайте предвид, че:

  • Един участник на националния ни щанд може да представя няколко проекта;
  • Не повече от двама души представят един и същи проект.

Таксите на акредитациите се увеличават с приближаването на датите на провеждане на изложението. Редовните членове на БМА ползват преференциална такса, която е равна на тази за групи от трима и повече души. Тя се удостоверява с код, който ще Ви бъде предоставен от екипа ни, за да може акредитацията Ви да се свърже с българския щанд на WOMEX 2021. 

За включване на Вашите музикални проекти в националния каталог на България на WOMEX 2021 в Порто НЕ ПО-КЪСНО от 16 август 2021 ни изпратете на members@bgma.bg:

  • Текст с информация за Вашия проект до 1 страница Word на английски език;
  • Не по-малко от 3 качествени актуални снимки с резолюция 300 dpi;
  • От ключова важност е Вашата музика да е достъпна online.

Преференциалните условия за участие са валидни САМО за членове на организацията с платен членски внос. Всички други разходи за пътуването и настаняването са за сметка на пътуващите колеги! Екипът на БМА остава на разположение за съдействие относно материалите за каталога на националния ни щанд и подготовката на пътуването до Португалия.

Международното музикално изложение WOMEX е най-голямата среща на музиканти в света и най-значимата конференция на глобалната музикална сцена. Събитието включва конферентна програма, търговско изложение, филмова програма и шоукейс фестивал. Изложението отново ще се превърне в най-голямата музикална платформа за обмен на контакти, информация и най-новите музикални продукти от цял свят. Информация за българския щанд на WOMEX 2019 в Тампере, Финландия, вижте ТУК.

Вашият коментар

*

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg