За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

JazzAhead 2022: Вашите проекти в българския каталог – краен срок 01.04.2022

За втори път БМА организира официален национален щанд на най-голямото специализирано изложение за джаз и импровизационна музика в Европа JazzAhead! в Бремен, Германия. Изложението ще се състои от 28 април до 1 май 2022. Участието в събитието продължава линията на БМА, свързана с подпомагането на представянето на качествена съвременна българска музика, музикални проекти и артист – изпълнители на световните музикални форуми. 

Екипът на БМА стартира подготовката на каталога за националния ни щанд и българския playlist в Бремен. Асоциацията отново се ангажира с осигуряването на изложбената площ и преференциални условия за участие на нашите членове. БМА не извършва агентска и импресарска дейност. 

За да бъде включен Вашият проект е необходимо:

  • Да сте редовен член на Българска музикална асоциация с платен членски внос за целия период на членството си в организацията;
  • Вашата музика да е достъпна онлайн;
  • Вашата музика да е в сферата на джаза и импровизационната музика;

Включването на проекта Ви в националния каталог не гарантира представяне на място при проявен интерес. Препоръчваме на нашите членове да осигурят свой представител в Бремен за периода на изложението 28 април – 1 май 2022. Този представител ще има личен ангажимент да организира срещи с представители на фестивали и събития с цел бъдеща реализация на професионални участия на проекта Ви на международна сцена. Осигуряването на допълнителни рекламни материали за проектите (флайери, брошури, CD и др.), транспортирането и презентирането им също е ангажимент на представителя на проекта на изложението.

Всички желаещи да направят акредитация на преференциални цени могат да се свържат с нас на имейл ceo@bgma.bg. Тези, които вече са направили своята акредитация, следва да я удостоверят с копие от документа (e-mail) от системата на JazzAhead.

За включване в българския каталог на JazzAhead 2022 попълнете следният ФОРМУЛЯР
Преди да започнете попълването на формуляра се уверете, че имате подготвени:

  • Текст за проекта на английски език в обем до 1700 знака;
  • Две актуални снимки с резолюция min 300 dpi;

Материали, които не отговарят на посочените по-горе изисквания или изпратени след крайния срок,  НЕ СЕ приемат. 

Краен срок за изпращане на материалите и представяне на акредитациите е 01.04.2022 (петък) включително. За допълнителна информация за участието в JazzAhead! свържете се с нас на ceo@bgma.bg или на телефон 0888804595 в работно време. 

За JazzAhead
Специализираното световно изложение JazzAhead! e добре познато на българските джаз музиканти. Изложението има търговски характер и е ключово място за срещи на международната сцена за джаз и импровизационна музика, където се събират изложители от цяла Европа и света: агенции, лейбъли, артисти, фестивали, специализирани медии, продуценти, дистрибутори, промоутъри и организатори на събития. JazzAhead! включва шоукейс фестивал, конференции и градски джаз фестивал на 30 сцени в колаборация с CLUBNIGHT в Бремен. Канада е държавата – партньор на изданието JazzAhead 2022. 

Още за Международното специализирано изложение JazzAhead! вижте на: https://jazzahead.de/en/

Този проект е реализиран с финансовата подкрепа на Министерство на културата.

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg