За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

"Надежда за Борис Гуджунов" – какво се случи на концерта и след това :)

Концертът “Надежда за Борис Гуджунов” на 28.12.2014 в Sofia Live Club, сътворен по идея на Иво Казасов и Георги Велев от “AKAGA” с подкрепата на БМА, се превърна в истински джем сешън, чрез който изказахме своето дълбоко уважение към Борис Гуджунов и музикантите от неговото поколение. Не по-важно бе и че показахме, че в българската музика има приемственост, благодарение на която продължаваме да се развиваме.

В концерта по покана на “AKAGA” – символични домакини на събитието –  с удоволствие се включиха музикантите от “Funky Miracle”, Рафи, Поли Генова, LaTiDa, Орлин Павлов и Живко Петров с нов аранжимент на емблематичната песен на Борис Гуджунов “Надежда”, Дичо, Любо Киров, Митко Кърнев, Наско от Б.Т.Р., Милена Славова. На сцената бяха, разбира се, и “AKAGA”.

Йорданка Христова откри събитието с обещанието, че ще разкаже на Борис Гуджунов с подробности и с лично направени от нея снимки какво става на сцената на Sofia Live Club. А краят на концерта бе отбелязан с две любими в цял свят песни : Happy birthday! с която поздравихме Калин Петров от “AKAGA” за рождения му ден, и Imagine на Джон Ленън. Защото всички музиканти сме мечтатели …

Приходите от концерта “Надежда за Борис Гуджунов” бяха точно 1470 лева. Българска музикална асоциация и МУЗИАУТОР дариха по 1000 лева и така на 30.12.2014 Краси Куртев и Иво Казасов от “AKAGA” с радост и дълбоко уважение поднесоха на Борис Гуджунов общата сума от 3470 лева.

Благодарим от все сърце на всички колеги и приятели на българската музика, които подкрепиха “Надежда за Борис Гуджунов”!

Няколко мига от “Надежда за Борис Гуджунов” на 28.12.2014 в Sofia Live Club вижте тук. Още снимки от концерта – на фейсбук страницата на Българска музикална асоциация.

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg