За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

БМА – официален партньор на SeeMe 7 (25 – 27.09.2014)

От 25 до 27 септември 2014 в София се проведе SeeMe (South-East European Music Event) 7.
За първи път БМА бе официален партньор на това единствено по рода си у нас събитие, в чийто календар имаше над 30 различни дискусии, сесии за прослушване на нова музика, майсторски класове и партита в рамките на 3 денонощия. Българската музикална асоциация се включи активно в предварителната подготовка и провеждането на двудневната конферентна програма като по наше предложение за първи път в програмата на SeeMe имаше панели с лекции, които се съсредоточиха върху спецификата на българския музикален сектор.
По инициатива и покана на БМА конференцията на SeeMe 7 бе открита от г-жа Малина Едрева – председател на Постоянна комисия по образование, култура, наука и културно многообразие към Столичния общински съвет.
Също по наша инициатива в рамките на панела „Български музикален сектор” направихме презентация на дейността и целите на организацията ни, както и поканихме за участие партньорите ни в кампанията „Споделяме музика, емоция, култура” ПРОФОН, МУЗИКАУТОР и БХХА, които също представиха своите планове и дейност в момента. Благодарение на успешното сътрудничество между екипа ни и организаторите на SeeMe 7, БМА вече има покана да се включи в подготовката на SeeMe 8 през 2015. А в резултат на състоялите се в рамките на конферентната програма дискусии за българската музикална индустрия се оформиха и няколко кръга от теми, по които БМА заедно с екипа на SeeMe ще организира специални еднодневни семинари. Програмата за ежемесечни обучения ще стартира в началото на 2015 в София.

За SeeMe :
След старта си през май 2006 South-East European Music Event (SeeMe) се превърна в основно събитие в региона, както за професионалисти от индустрията, така и за музикални фенове. Отчасти фестивал, отчасти конференция, отчасти място за срещи и контакти, (SeeMe) South-East European Music Event събира на едно място музикални и бизнес лидери, които са винаги стъпка напред в непрестанно променящия се музикален пазар. SeeMe успя да се превърне в сериозно международно събитие с ярък и разнообразен спектър от дейности. SeeMe дава възможност на изгряващи таланти да предоставят своята музика и проекти в рамките на клубната парти програма. За своите 7 издания SeeMe събра на едно място повече от 2 500 специалисти, които посетиха конференцията, фестивала, наградите и други SeeMe събития. Повече от 150 световно признати говорители в над 120 сесии и панелни дискусии обмениха знания, ноу-хау и визия за бъдещето на музикалния бизнес, продуцентството, продажбите, правата, и много други горещи теми свързани с музикалния свят. За повече информация посетете www.seeme-sofia.com и официалната страница във фейсбук на https://www.facebook.com/SouthEastEuropeanMusicEvent

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg