За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

„И вие сте артисти, и вие имате права“

„И Вие сте артисти, и Вие имате права“ – твърди адвокат Велизар Соколов – Заки в семинар на Българска музикална асоциация. Събитието е първо от поредицата образователни семинари, организирани от Българска музикална асоциация, насочени към младите изпълнители и професионалните музиканти.

Основната цел е да бъдат информирани относно правата си на изпълнители, които законът им предоставя, както и да се запознаят с новостите, свързани с дигиталните права във виртуалното пространство.

Адвокат Велизар Соколов-Заки беше лектор в Семинарната зала на Дом на културата „Борис Христов“ в Пловдив на 21 ноември 2016. Събитието бе организирано от БМА в партньорство с ПРОФОН и АМТИИ. В дискусията участваха изпълнителните директори на Асоциацията г-жа Павлина Величкова и на ПРОФОН г-жа София Щерева.

На семинара в Пловдив бе представена и най-висококачествената до момента услуга за разпознаване и мониторинг на музика в целия ефир  на испанската фирма BMAT, чрез която автори, изпълнители и продуценти получават отчисления за музиката си, излъчвана в ефир.

Входът за събитието в Семинарната зала в Дом на културата „Борис Христов“ в Пловдив беше свободен.

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg