За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

Направете вашата регистрация за WOMEX 2022 до 26 август

Не пропускайте възможността да представите вашата музика лично пред професионалисти от цял свят!

Българска музикална асоциация дава възможност на своите членове да представят лично своята музика и проектите, по които работят, пред водещи професионалисти в бранша от цял свят. Участвайки в специално оборудвания щанд на Асоциацията по време на WOMEX 2022 в Лисабон, ще можете да осъществите лични контакти, да разберете повече за актуалните тенденции при търсенето и предлагането на музикална продукция, както и да провеждате своите професионални срещи в рамките на нашето пространство. Екипът на Българска музикална асоциация ще предоставя консултации на място относно ключови културни организации, фестивали и професионалисти, които ще присъстват, за да може вашето участие да бъде максимално ефективно и ползотворно.

За първи път тази година, по инициатива на БМА, се обединяваме с други изложители от централна и източна Европа, където ще обособим голяма регионална зона с различна програма и представяния.

Чрез закупуване на акредитация за участие в изложението членовете на БМА ще получат пълен достъп до програмата на събитието – търговско изложение, конференция, шоукейс фестивал, нетуъркинг активности, кинопрожекции и много други. До участие се допускат членове на БМА, както и представители на фестивали.

Специално договорената от БМА цена за участие дo 26 август е 285 евро, без ДДС.

Моля, имайте предвид, че след този срок цените на акредитациите се увеличават.

Разходите за акредитации, път и настаняване са за сметка на участниците.

Припомняме, че предстои обявяването на тазгодишната сесия на Национален фонд “Култура” по програма “Творческо развитие”, по която можете да кандидатствате, за да финансирате вашето участие в щанда на БМА на WOMEX 2022. Повече информация за нея ще публикуваме на нашия уебсайт когато бъдат обявени условията.

Своето участие можете да заявите на мейл: ceo@bgma.bg до 26 август.

Този проект се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на културата.

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg