За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

Кандидатствайте за ментор в китайско-европейската програма за жени – предприемачи в музиката SEWEM

В рамките на тазгодишното издание на WOMEX 2022 в Лисабон ще се проведе менторската програма за жени – предприемачи в музиката SEWEM. Дейността на организацията е насочена към дами от Китай и Европа и цели създаване на мрежи и менторство за насърчаване на уменията в областта на музиката и износа, както и за подкрепа в равенството. Тя се финансира от Европейската комисия.

За програмата могат да кандидатстват жени – музикални предприемачи от Европейските креативни индустрии и страните по програма Creative Europe и имат опит или интерес към китайския музикален пазар.

Краен срок за подаване на документи – 11 септември 2022 г.

Няма такса за участие, а на всеки номиниран ментор ще получи сумата от 200 ЕВРО за пътни разходи, настаняването е за сметка на организацията. 

Повече информация за кандидатстването и програмата можете да получите от тук.

***

SEWEM е експериментална лаборатория за сближаване на музикалните индустрии и отношенията между Европа и Китай. Тя ще даде възможност за създаване и трансгранично разпространение на европейска, китайска и транснационална музика.

Основните цели са да се насърчи устойчивото и ползотворно сътрудничество чрез менторство; да се създадат пространства за артистични срещи между китайския и европейския музикален свят; да се използва музиката като инструмент за създаване и сътрудничество и да се насърчи откриването на история, изкуство и различни начини на мислене; и накрая да се подпомогне познаването на музикалните пазари и износът на европейски компании в Китай и по-широко в Азия.

 

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg