За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

Виж музиката!

Колко са вълнуващите музикални проекти, за които научи напоследък? Колко са артистите, които те вдъхновиха, показаха талант и умение да се развиват у нас? „Виж музиката!“ е нашият проект, чрез който ще ти покажем, че успешни примери има и те са навсякъде.

Целта ни е да чуеш повече българска музика, че и нещо отгоре – да видиш, че тя присъства недвусмислено около теб. Екипът ни ще открие и представи онези артисти, от които да почерпиш опит, ако си изпълнител, или да се вдъхновиш, ако си слушател. Добрите примери са от Петрич до Варна и нашите скаути – професионални журналисти в различните райони – няма да се спрат докато не ги открият и покажат регионално и извън ареала им. Искаме да ги чуеш, да ги видиш. Добрите примери са онези, които помагат на позитивните трендове да се разиват. Добрите примери влияят конструктивно на средата, водят със себе си знание и опит, ентуасиазъм.

Всяка седмица във “Виж музиката!” ще откриваш авторски материал, представящ артисти и проекти в популярните жанрове и в направленията фолклор, класическа, оперна музика и хорово изкуство. С нас ще имаш възможност както да преоткриеш любими и популярни имена и да разбереш какво се крие зад техния успех, така и да се запознаеш с нови лица, в които сме видяли артистичен и предприемачески хъс и вярваме, че са на прав път.

ВИЖ МУЗИКАТА, ние ще ти я покажем.

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg