За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg

Българска музикална асоциация гостува в предаването “Неделя по 3” по БНТ

На 6 април Васил Гюров, Калин Вельов и Виктория Терзийска ще бъдат гости в предаването “Неделя по 3” по БНТ от 13 ч.

Българска музикална асоциация има за цел да помага на българските музиканти в тяхното развитие, да се грижи за популяризирането на музиката им. Именно това ще бъдат темите на разговора.

Васо, Калин и Вики ще споделят за работата на Българска музикална асоциация. Те ще разкажат повече за онлайн платформата за българска музика, която събира на едно място различни жанрове музика от различни поколения изпълнители. Това ще бъде удобен за използване от потребителите сайт с българска музика, своеобразен музикален пътеводител във времето. Как ще работи за потребителите и музикантите, чиято музика се слуша ще разкажат повече в предаването.

Изключително важна и актуална за всички български музиканти тема, която ще се засегне в разговора, е тази за количеството българска музика, която се пуска по телевизионни и радио медии в България.

Друга важна цел, която си поставя асоциацията е да работи по изграждането на зала в центъра на столицата с необходимите архитектурни и технически параметри за провеждане на концерти.

Това е една малка част от работата на Българска музикална асоциация, която цели да създаде благодатна творческа среда на всеки, който би искал да е автор или изпълнител на музика.

За контакти:
members@bgma.bg
+359 878 739 555
София 1000, ул. "Ген. Гурко" 70, ет. 3, ап. 9
За музикални събития: calendar@bgma.bg